Bajke za Devojčice – Bend koji je podigao ljestvicu nastupa na sledeći nivo.

Kada nam je stigao mail sa upitom za vođenje profila na društvenim mrežama od ovog zanimljivog benda iz Beograda mislili smo da smo predmet šale.

Bajke za devojčice

S obzirom da do sada nismo imali klijente ovakvog tipa, potrudili smo se da momcima (i djevojci) prenesemo naša iskustva i objasnimo kako bi trebalo da izgleda profil jednog Pop Rock benda.

Kao prvo potrebno je da imaju svoju tematiku po čemu će biti prepoznatljivi. Kao što je to primjer sa prvom pjesmom, ili stilom oblačenja na nastupima, tako se to odnosi i na nastup na socijalnim mrežama.

Da bi se izdvojili od ostalih bendova bilo je potrebno da zajedno sa fotografima naših partnera www.krava.ba urade jedno profesionalno fotografisanje benda. Ove fotografije su nam pomogle da publika primjeti da ovaj bend nije jedan u nizu bendova, koji za svoje objave koristi klasične gotove Instagram template-a rađene u Canvi ili Sparku.

Nije nam bilo teško da otputujemo u Beograd kako bi u okviru našeg paketa održavanja društvenih mreža uradili jedno profesionalno fotografisanje

Drugim riječima, ako želite da se bavite nekim poslom ozbiljno, onda tako morate postupati na svim platformama na kojima stičete svoje fanove ali i koje vam služe za portfolio. Mladi bračni par, ukoliko želi da angažuje jedan bend za svoje vjenčanje, prvo će taj isti bend potražiti na Instagramu ili Facebook-u.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *