Halo da li je to slastičarna Pingvin?

  • Sticky post!

Nekada jedno od najpoznatiji mjesta u Banja Luci, bukvalno na krovu grada Robne kuće Boska , gdje smo redovno odlazili na poznate kolače bila je slastičarna Pingvin.

Zašto govorimo bila je, kada još uvijek postoji? Pa iz razloga što su se preselili na dva mjesta. Na prvom mjestu se nalaze već odavno, a to je u sklopu starog banjalučkog hotela Palas, na adresi Kralja Petra I Karadjordjevića 60.

Drugo mjesto je ipak našim menadžerima dosta bliže i dosta zanimljivije a nalazi se na Websajtu www.halopingvin.com

Za cjelokupni dizajn Web sajta, fotografije ali i postavku socijalnih mreža zaslužna je naša mala digitalna agencija www.krava.ba kao i autori ovih stranica sa Menadžera Drustvenih Mreža. Ali dosta o nama, da čujemo nešto o PINGVINU.

Sjajna ekipa iz Pingvina nas je pozvala da posjetimo njihov veliki proizvodni pogon u Trnu gdje vrijedne domaćice već 33 godine spremaju najslađe torte i kolače u Banja Luci. Možemo se pohvaliti da Banja Luka ima jedan od najvećih proizvodnih pogona u Bosni i Hercegovini koji dnevno moze da rodi preko 1.000 kilograma torti i kolača. Nažalost, Pingvin kao i ostale kompanije u Trnu je 2013 godine zadesila poplava, te su većinu svog proizvodnog dijela morali zatvoriti. Šteta je bila pregolema te su iz tog razloga bili prinuđeni da zatvore svoje poslastičarnice koje su imale po čitavoj Bosni i Hercegovini i fokusiraju se na izvoz, maloprodaju i ONLINE prodaju.

Danas Pingvin, u vrijeme korona virusa, i dalje posluje otežano ali uz pomoć digitalne agencije KRAVA kao i Menadžera društvenih mreža ostvarili smo veoma dobre rezultate koji iz dana u dan prevazilaze naša očekivanja.

Zajedno sa ekipom Pingvina postavili smo ciljeve, redizajnirali online i offline poslovanje, te kombinujući iskustvo 33 godine staro i moderne internet tehnologije kreirali savršenu kombinaciju koja će u sledećim godinama donijeti isključivo nove mušterije ali i nove prihode.
Ovaj projekat je bio prvi ovoga tipa jer smo morali da uđemo u pore ove kompanije, upoznamo se sa procesima i tehnologijama proizvodnje kolača kako bi kreirali samo najbolje proizvode za naše nove ali i stare mušterije. Da bi smo dočarali kupcima da kolače i torte mogu da poruče bukvalno preko telefona riješili smo da ga brendiramo u Halo Pingvin.

Nadamo se da vam se poslije ovog teksta jede slatko, nama sigurno da, tako da idemo brže bolje na www.halopingvin.com da naručimo jednu lijepu torticu koja će nam doći na kućna vrata u najbržem mogućem roku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *