Ponedjeljak je dan za OBJAVU

Mogu da nazovem ovaj vikend kao spas u zadnji čas. Naravno, ovo nije samo obični recept za smoothie, ovo je recept za jedan pravi vitaminski mix koji će zasigurno ubrzati svaki ponedjeljak. Objave ovakvog tipa ponedeljkom ujutru smo navikli da radimo kada pretpostavimo da su vikendi bili burni, i da je potrebno osvježenje u vidu jedne cijeđene vitaminske bombe.

Juicy Banja Luka

               Juicy Banja Luka

Imuno elixir

Ovaj smoothi je veoma bitan za zdravlje jer u sebi ima neke od najbitnijih vitamina koji se nalaze u voću.

Takođe, naši klijenti koji se nalaze u Banja Luci u okviru drugog sprate Robne Kuće Boska su se pobrinuli da u svoje sokove stavljaju isključivo najsvježije voće koje dolazi direktno iz prodavnice Moj Market. Ono što je specifično za ovakve sokove je da Đusi bar ne dodaje bilo kakve aditive, ta da ovakvi sokovi sadrže isključivo cijele voćke koje se u njima nalaze. Za konkretno ovaj sok potrebni su vam sledeći sastojci:

  • 2 narandže
  • 1 šoljica nemasnog ili sojinog mlijeka
  • 1 banana
  • 1 kašika meda, 1 kašika cimeta i 1 komad đumbira

Kombinujte ove sastojke u blenderu, kada izmiksate voće potrebno je da ostale sastojke dobro izblendate i dodate smjesi voća. Da bi dobili gorči okus po potrebi ubaciti malo đumbira. Ostatke koji vam ostanu sačuvajte u jednu nepropusnu kesicu, kako vam ne bi procurilo u kanti za smeće.

Drugim riječima, potrebno je da se pobrinete o vašem zdravlju, pogotovo nakon burnog vikenda ili iscrpnog dana. Savršena doza vitamina će vas vratiti u život.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *