Profesionalno vođenje društvenih mreža

Dobrodošao. Ovde ćeš pronaći sve informacije o društvenim mrežama. A ako si zadovoljan sa prikazanim pošalji nam upit za saradnju, jer to je ono čime se bavimo. Vodimo tvoje naloge na društvenim mrežama.

Vođenje Instagram naloga je postalo najaktuelenije 2019-te godine kada su velike kompanije spoznale prednosti društvenih mreža za jačanje svojih brendova i podigli komunikaciju sa klijentima na sledeći nivo.

Danas, svaka vodeća kompanija u svijetu ima svog ličnog community menadžera ili social media manager-a koji osmišljava, kreira i analizira sve aktivnosti na društvenim mrežama. Većina kompanija uglavnom angažuju agencije specijalizovane za ovu vrstu posla (kao što je naša), ali i manji broj njih se odlučuje za inhouse riješenja, tačnije osobu zaposlenu u kompaniji kojoj je zvanično zvanje Menadžer društvenih mreža.

Naravno, postoje prednosti i mane jedne i druge opcije ali u većini slučajeva osobe koje su Inhouse uglavnom pored vođenja naloga na društvenim mrežama rade i dodatne poslove koje nisu vezane za Instagram i Facebook, te svoju energiju ne troše na kreativnost koja je ključna u ovom poslu.

Profesionalno vođenje društvenih mreža zahtjeva potpunu kreativnost i posvećenost ovom poslu, i to je ono što našu kompaniju izdvaja od ostalih.

Da bi bi potencijalni klijenti vaš profil na Instagramu ili Facebooku primjetili potrebno je da on bude drugačiji od ostalih, da nudi sve informacije koje su im potrebne i da ga uvjeri da je vaša kompanija ili malo preduzeće savršen izbor. Da bi to postigli, moramo da se bavimo psihologijom i računamo par koraka unaprijed. Ne želimo da otkrivamo sve tajne ovoga posla, jer kako kaže Mitar Mirić – Špijuni su među nama 🙂

Naravno, šalimo se.

Ukoliko imate pitanja ili nejasnoća a vezani su za ovu temu, ili vas interesuje saradnja pišite nam putem kontakt forme ili nas pozovite na 066/084-480

Tu su i dobro poznate email adrese naše agencije:

  • office.krava@gmail.com
  • kontakt@krava.ba

Ako želite da vidite dosadašnje radove posjeti naš profil na INSTAGRAMU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *