SIVI.cv – Kako jedan dokument može da ima uticaja na tvoju budućnost

Nekada u životu prolazimo olako pored nekih stvari a da ih uopšte i ne primjećujemo. Nikada se nismo zapitali zašto su kontejneri (uglavnom) zelene boje, čemu služi rupica na otvaraču od konzerve ili koliko je zaista bitan dizajn i način pisanja CV-a u aplikaciji za posao.

SIVI.cv – Kreiraj CV po mjeri

Ovo je kratka priča o dvojici momaka koji se nalazi iza projekta i websajta SIVI.cv

Dvojica preduzetnika koji trenutno uspješno vode svoje privatne biznise su u jednom neobavezujućem razgovoru shvatili da sve prijave za posao koje su ikada zaprimili su imali jednu zajedničku stvar, a to je ružan dizajn i lošu formu biografije

Naravno da bi svako želio da u svoju biografiju unese najbolje škole i da se “pohvali” radom u najvećim svjetskim kompanijama, ali to nije ono o čemu su pričali.

Da li ste znali da 79% vlasnika biografija koje su lijepo dizajnirane i lijepo sročene ima šansu da bude pozvano na razgovor za posao. Zvuči nevjerovatno zar ne? Taj podatak je i nas iznenadio.

Znamo da slijedi pitanje: “Ali kako da napišem dobru biografiju ako nemam radnog iskustva, i nisam završio najbolje škole?”

Tu na scenu stupaju ovi momci, jer ukoliko se odlučite na saradnju dobićete upitnik koji je potrebno popuniti kako bi na osnovu tih odgovora stekli znanje o vama i kako bi to znanje prilagodili vašem CV-u.

Nikoga ne interesuje da u slobodno vrijeme čitate knjige, imate mačku i da ste spremni raditi pod pritiskom.

Većina stvari koje stavljamo (namjerno smo naveli i autore ovog websajta) u biografiju su totalno nebitne za poslodavce, i uglavnom ih preskaču kada ih čitaju iz jednostavnog razloga koji će vam zvučati nevjerovatno. Sve biografije su ISTE, tačnije prate istu formu. SIVI.cv

Nađite ih na Instagramu, pod korisničkim imenom sivi.cv i bacite Follow jer im upravo mi vodimo nalog i kampanju na društvenim mrežama.

Nećete se pokajati jer ne smaramo, uglavnom objavljujemo citate koji će Vam pomoći u modifikaciji CV-a koji će voditi do novog posla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *